"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Міжнародна компанія Boyden виходить на український ринок

Вівторок, 15 листопада 2016, 16:17

На українському ринку хедхантинга з'явиться новий гравець - в нашій країні відкривається представництво компанії Boyden Global Executive Search.

Компанія випустить офіційний міжнародний реліз з цього приводу 5 грудня пише "Дело".

Очолить український офіс компанії Олексій Долгих, який до цього протягом семи років був главою іншої executive search компанії - Pedersen & Partners.

"Команда консультантів і аналітиків вже сформована. Плюс ми плануємо її подвоїти в перший рік. Також ми плануємо посилити команду партнерів на початку 2017 року. Це будуть гучні переходи", - стверджує Долгих.

Реклама:

У свою чергу, новим керівником Pedersen & Partners стане Володимир Коломоєць, який вже працював в цій компанії і в середині 2016 року перейшов в "Ward Howell Україна".

За словами Долгих, Україна чи не єдина велика європейська країна, де компанія Boyden не була представлена. У професійній сфері в Україні компанія планує сфокусуватися на наданні послуг по формуванню управлінських команд.

"З кожним роком попит на управлінські кадри, які приносять результат, буде рости.

Ключова відмінність запиту сьогодні в тому, що клієнтам не просто потрібен кандидат, який приступить до роботи, їм потрібно, щоб цей управлінець успішно влився в організацію і виконав поставлене завдання. Запит зміщується з "знайти кандидата" в сторону "допомогти кандидату адаптуватися і здійснити зміни". На цьому і будемо фокусуватися", - говорить він.

Серед ключових гравців executive search ринку, з якими буде конкурувати компанія, Долгих виділяє Pedersen & Partners, Ward Howell, Amrop і World Executive Partners.

Більше деталей про новому гравцеві і його USP для українського ринку - читайте в ексклюзивному інтерв'ю Олексія Долгих для Delo.UA в понеділок.

Boyden global executive search - провідна світова компанія в сфері підбору персоналу вищої управлінської ланки. Компанія представлена в більш ніж 70 країнах світу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!