Суд призначив заставу в 2 мільйони екс-посадовцю "Електроважмашу"

П'ятниця, 11 листопада 2016, 19:43

10 листопада Солом’янський районний суд Києва обрав екс-заступнику директора державного підприємства "Завод "Електроважмаш" запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 2 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

"При цьому, розмір збитків, заподіяних державному підприємству кримінальним правопорушенням, у якому його підозрюють становить 37,2 млн гривень", - повідомили у прес-службі.

"Сума застави, яку обрав суд, не відповідає обсягу заподіяної шкоди та, оскільки підозрюваний веде розкішний спосіб життя і має у розпорядженні чимало рухомого та нерухомого майна, не досягає мети застосування запобіжного заходу, визначеної Кримінальним процесуальним кодексом", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У НАБУ сподіваються, що САП у межах своїх повноважень використає всі надані законодавством можливості для апеляційного оскарження розміру застави та захисту інтересів держави.

Нагадаємо, 8 листопада детективи НАБУ затримали у Харкові екс-заступника директора зі стратегії та маркетингу державного підприємства "Завод "Електроважмаш", який підозрюється у завданні заводу збитків на суму понад 37 млн гривень.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!