"УЗ" підписала меморандум з Крюківським вагонобудівним заводом

П'ятниця, 11 листопада 2016, 13:22

"Укрзалізниця" і Крюківський вагонобудівний завод (КВБЗ, Кременчук) у четвер, 10 листопада, підписали меморандум про співпрацю.

Про це пише ЦТС.

Як відзначили в КВБЗ, в меморандумі констатується потреба "УЗ" в оновленні рухомого складу і кременчуцьке підприємство вже успішно поставляло українським залізничникам вантажні і пасажирські вагони.

Згідно з меморандумом, КВБЗ забезпечує високий рівень локалізації виробництва - 60-80% вартості продукту припадає на українське виробництво.

Реклама:

"КВБЗ готовий до впровадження передових технологій, в тому числі шляхом залучення провідних іноземних виробників для створення сучасного рухомого складу відповідно до технічного завдання "Укрзалізниці", - відзначають в КВБЗ.

"УЗ" і КВБЗ підтвердили готовність співпрацювати у виготовленні та модернізації рухомого складу, а саме: широкої лінійки вантажних вагонів, в тому числі з подовженим міжремонтним пробігом і збільшеним навантаженням на вісь; широкої лінійки пасажирських вагонів, пасажирських поїздів локомотивної тяги, електропоїздів і дизель-поїздів міжрегіонального та приміського сполучення; вантажних і пасажирських електровозів; запчастин до рухомого складу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!