"Укргазвидобування" найняло білорусів на гідрозрозрив пластів за 184 мільйони

Вівторок, 1 листопада 2016, 13:24

ПАТ "Укргазвидобування" 13 і 20 жовтня за результатами тендерів уклала дві угоди з ДП "Республіканське унітарне підприємство "Виробниче об’єднання "Бєлоруснєфть" про проведення гідророзривів пластів на загальну суму 7,41 млн доларів, або 183,98 млн гривень.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", передають "Наші гроші".

Протягом року виконають 50 операцій із ГРП у газових і газоконденсатних свердловинах Шебелинського і Полтавського газопромислових управліннях.

Переможець планує використовувати пропанти російського виробництва: алюмосилікатний Borprop від ОАО "Боровичский комбинат огнеупоров" та магнійсилікатний Fore Prop від ООО "Форэс".

Реклама:

Однак остаточна угода з переможцем тендеру у "Прозорро" не опубліковано. Відтак "УГВ" приховало усі дані щодо оплати та технічних подробиць робіт.

Об’єднання "Белоруснефть" займається геологорозвідкою, видобутком нафти і газу, переробкою нафти та експортом нафтопродуктів.

Його дорожчими конкурентами були "Tacrom Services S.R.L." (Румунія), ТОВ "Полтавська бурова компанія", ТОВ "Халлібартон Україна", ТОВ "Везерфорд Україна" і ТОВ "УПСК Діамент".

Нагадаємо, раніше у жовтні "Укргазвидобування" замовило румунській фірмі "Tacrom Services S.r.l." різних робіт на 240,45 млн гривень, в тому числі інтенсифікацію видобутку на 189,92 млн гривень.

Румунська фірма також декларувала застосування виготовленого у Росії керамічного пропанту з покриттям твердою смолою "Carboprop TM RCP".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!