"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У жовтні українці купили понад 6 тисяч нових авто

Вівторок, 1 листопада 2016, 11:46

У жовтні на українському ринку було зареєстровано 6,073 тисяч продажів нових легкових автомобілів.

Про це повідомляє асоціація "Укравтопром".

"У порівнянні з минулим роком жовтневий попит на легкові автомобілі в Україні зріс на 8%. Таким чином, динаміка приросту продажів (до відповідного місяця 2015 року) в жовтні продемонструвала один з найнижчих показників з початку року", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, лідерство на ринку продовжує утримувати Toyota. В минулому місяці було зареєстровано 777 продажів автомобілів цієї японської марки. Свій результат річної давності Toyota поліпшила на 50 відсотків.

Реклама:

У той же час продажі автомобілів марки Renault зросли на 31% до 759 одиниць, і це дозволило їй посісти другу позицію на жовтневому ринку нових легкових авто. Третє місце дісталося Skoda, чий результат 431 авто на 50% перевищив торішній.

Четверте місце українці віддали BMW, придбавши 341 автомобіль цієї марки. У порівнянні з жовтнем 2015 року продажі BMW зросли на 24%.

Замикає п’ятірку лідерів Hyundai з результатом 333 авто (+26% до жовтня 2015 року).

Як повідомлялося, за вересень в Україні на первинному ринку було зареєстровано 10,396 тисяч одиниць автотранспортних засобів, з них таких що були у використанні - 3,681 тисяч штук, або 35%.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: