"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Рибалка запевняє, що ніколи не використовував офшори

П'ятниця, 7 жовтня 2016, 20:04

Депутат від Радикальної партії Сергій Рибалка стверджує, що його торгові марки зареєстровані за кордоном для уникнення рейдерських атак.

Про це він заявив у п'ятницю журналістам в кулуарах Ради.

"Ми платимо в Україні податки, підприємство зареєстроване в Україні... Справді торгові марки зареєстровані на іноземні компанії, тому що наша компанія і моя сім'я пережила три рейдерські атаки, у нас намагалися забрати бізнес", – сказав він.

Рибалка запевнив, що він, як народний депутат ніколи не використовував офшорні компанії.

Реклама:

Він зазначив, що "з часу обрання в Верховну Раду не володіє і не має відношення до управління жодною компанією, всі доходи декларує відповідно до чинного законодавства, і не зобов'язаний знати всі подробиці бізнесу членів власної родини".

Депутат також заявив, що інформація щодо торгових марок "Семки" та "Semki", яка попередньо запитувалась від нього журналістами, в ефірі зазначеної програми вийшла в перекрученому вигляді.

За його словами, частина торгових марок під якими випускається продукція, зокрема, ТОВ "Снек Експорт" ще за часів коли він не був публічною особою, а займався бізнесом,  насправді були отримані у користування від іноземних компаній, які зареєстрували їх на своє ім’я.

Як відомо, раніше програма "Схеми" виявила, що Рибалка реєстрував торгову марку "Семки" на офшорну кіпрську фірму.

Рибалка є одним з основних спонсорів партії Ляшка.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!