Шимків розповів, коли розпочне роботу офіс підтримки реформ

Понеділок, 31 жовтня 2016, 13:46

Із 1 листопада при Кабінеті міністрів розпочне роботу офіс підтримки реформ.

Про це повідомив секретар Національної ради реформ, заступник голови Адміністрації президента України Дмитро Шимків, передає "Інтерфакс-Україна".

"З 17 жовтня проектний офіс перетворювався на дві структури. Із завтрашнього дня починають повноцінно функціонувати офіс запровадження реформ у Кабінеті міністрів, а також офіс підтримки Національної ради реформ", - сказав він на прес-конференції в Києві в понеділок.

Заступник голови АП розповів, що офіс, який розпочне роботу при Кабміні, курируватиме питання впровадження реформ у різних міністерствах, його роботу координуватиме міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко.

Водночас Шимків зазначив, що вже зараз у деяких міністерствах працюють команди офісу підтримки реформ.

Реклама:

Крім того, ця структура буде підзвітна прем'єр-міністру Володимиру Гройсману.

Шимків також зазначив, що 31 жовтня - останній день роботи проектного офісу Національної ради реформ, яка функціонувала два роки.

Говорячи про головні досягнення проектного офісу, заступник голови АП уточнив: "Я вважаю, що це антикорупція... дерегуляція в деяких питаннях зрушилася з мертвої точки, а також реформа судочинства, незважаючи на критику, і, звичайно ж, армія, яка очолює рейтинг тих, кого стосувалися зміни".

За його словами, продовжить роботу стратегічна група радників з підтримки реформ в Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: