Генпрокуратура направила до суду справу менеджерів "Укрексімбанку"

Понеділок, 3 жовтня 2016, 15:50

Генеральна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно працівників "Укрексімбанку" за одержання 1,8 млн гривень хабара.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

У ГПУ повідомили про завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою керуючого філії АТ "Укрексімбанк" в м. Полтава та головного юрисконсульта юридичної служби філії "Укрексімбанку" у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

"Досудовим розслідуванням встановлено, що вказані особи, діючи умисно, за попередньою змовою групою осіб у період з березня по серпень 2016 року вимагали та одержали від директора одного з суб’єктів господарювання неправомірну вигоду в сумі 1,8 млн гривень за продаж виробничих потужностей бавовно - прядильної фабрики, яка знаходиться у заставі "Укрексімбанку", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

"Наразі, за результатами досудового розслідування обвинувальний акт скеровано на розгляд суду", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку серпня слідчі ГПУ та СБУ задокументовали факт вимагання та одержання хабаря у сумі 1,5 млн гривень керуючим філії ПАТ "Державного експортно-імпортного банку України" у місті Полтава та головним юрисконсультом цієї ж філії.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!