"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Метінвест" відтермінував закриття угоди щодо реструктуризації євробондів

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 19:34

Міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група "Метінвест" відтермінувала кінцеву дату закриття угоди щодо реструктуризації єврооблігацій материнської компанії Metinvest B.V. до 31 грудня з 30 листопада 2016 року.

Про це йдеться в повідомленні емітента на веб-сайті Ірландській фондовій біржі, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, компанія проводить завершальні переговори і узгодження для укладення угоди про реструктуризацію заборгованості.

Передбачається, що офіційний анонс угоди, який дасть початок реструктуризаційному процесу, відбудеться до 30 листопада, після чого буде потрібен ще якийсь час для закриття угоди. З цією метою кінцевим терміном погашення угоди буде вважатися 31 грудня 2016 року.

Реклама:

Як повідомлялося, "Метінвест" в кінці грудня 2015 року звернулася до власників єврооблігацій з проханням схвалити введення до 27 травня 2016 року мораторію на розрахунки з цінних паперів, під час дії якого компанія планувала досягти угоди про їх реструктуризацію, а також реструктуризації передекспортного фінансування.

Угода стосується єврооблігацій на 89,891 млн доларів з терміном обігу до 2016 року, на 304,474 млн доларів з терміном обігу до 2017 року і на 796,907 млн доларів з терміном обігу до 2018 року, а також передекспортного фінансування на 1,07 млрд доларів.

Ближче до закінчення терміну мораторію "Метінвест" погодив з комітетом кредиторів реструктуризацію єврооблігацій і передекспортного фінансування, і в кінці червня власники євробондів схвалили продовження тимчасового мораторію до 30 вересня з можливістю продовження до 30 листопада 2016 року.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група "СКМ" (71,24%) і "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують компанією.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: