"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Рейдери намагались захопити найбільшу приватну клініку Закарпаття

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 14:03

В Ужгороді невідомі захопили офіс приватної клініки "Гемо Медика".

Про це ЕП повідомила юрист клініки Яна Бахтин.

За її словами, 20 жовтня, біля дванадцятої години дня, стало відомо що на території офісу знаходяться незнайомі люди та працівники поліції, які були викликані. Юристу компанії повідомили про зміну керівника та виключення його із засновників товариства.

"Конкретних документів не надавалося, повноваження цих осіб, які були в приміщенні, ничим не були підтверджені. Крім того, з цими особами прибули не місцеві молодики на автобусі, які представилися приватною охороною, але їх зовнішній вигляд не міг говорити про те, що це приватна охорона", - додала Бахтин.

Реклама:

Юрист зазначає, що бачила на документах, з якими прийшов "новий керівник", печатки компанії, які, за її словами, були виготовлені напередодні, та договори з невідомими адвокатами, підписані "новим керівником".

"Керівник, який представився – це особа з Луганської області – Гонченко Олег. Особа, яка представлялася як представник іншого засновника – це громадянин Росії Сапсай Володимир. Вони намагалися заволодіти майном товариства, уточнювали інформацію про банківські рахунки, незаконно проводили відеозйомку приміщення", - додала вона.

Як зазначається, з боку представників компанії були написані заяви у поліцію.

"Швидко відреагували працівники поліції, які внесли в реєстр правопорушень данні кримінальні заяви і вчинили опис майна, тому що лишати його в такому стані ми не хотіли, щоб не було зроблено якоїсь крадіжки. Також слідчий опечатав приміщення і на цьому ми розійшлися. Ці люди перебувають в місті і продовжують вживати якісь заходи", - зазначає юрист "Гемо Медика".

Зараз представники компанії будуть знайомитися з документами, які "нові власники" надали слідчому, готувати позови до суду.

Кліника "Гемо Медика" – частина міжнародної компанії "Hemo Medika Group" (Словаччина), до складу якої також входять лабораторії (Луцьк, Львів, Одеса) та радіологічні центри (Свердловськ, Тернопіль, Тячів, Харків, Червоноград) по всій Україні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: