Кабмін призначив в. о. директора "Укрхімтрансаміаку"

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 12:00

Кабінет міністрів звільнив виконуючого обов'язки директора держпідприємства "Укрхімтрансаміак" Віктора Полозова, призначивши на його посаду виконуючим обов'язки гендиректора підприємства Олександра Усенко.

Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передають Українські Новини.

"Відповідно до моїх доручень перший віце-прем'єр міністр видав наказ про звільнення виконуючого обов'язки директора від виконання цих обов'язків. Замість нього виконання обов'язків директора покладено на іншого заступника", - сказав він.

Як повідомив представник підприємства, виконуючим обов'язки керівника підприємства було призначено заступника директора підприємства з правових питань Олександра Усенка.

Реклама:

Як повідомлялося, Міністерство економічного розвитку і торгівлі розраховує завершити конкурси з відбору керівників державних підприємств "Електроважмаш" (Харків), міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київська область), Маріупольський морський торговельний порт (Донецька область) і "Укрхімтрансаміак" (Київ) до листопада.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!