"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Дніпроавіа" скасовує рейси з Дніпра в Стамбул до березня 2017 року

Четвер, 20 жовтня 2016, 15:59

Авіакомпанія "Дніпроавіа" скасовує рейси Дніпро-Стамбул на зимову навігацію (з 30 жовтня 2016 року по 25 березня 2017 року).

Про це повідомили в колл-центрі авіакомпанії, пише "Інтерфакс-Україна".

Як зазначають в компанії, рейси відміняються у зв'язку з відсутністю дозволу на їх виконання з боку турецької авіавлади.

"Як тільки буде отримано такий дозвіл, рейси будуть відновлюватися", - відзначили в колл-центрі.

Реклама:

На веб-сайті авіаперевізника оприлюднено повідомлення, в якому він просить проводити перебронювання або повернення авіаквитків без застосування штрафних санкцій.

"Пасажирів бажаючих переоформити квитки зі зміною маршруту через Київ (відповідно до процедури involuntary rerouting) пересаджувати з використанням однієї ділянки "Дніпроавіа" плюс ділянку interline-партнера МАУ. При неможливості використовувати одну з ділянок "Дніпроавіа", допускається використовувати всі ділянки interline - партнерa МАУ", - зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося в серпні, Державна авіаційна служба України підготувала звернення до АМКУ з проханням провести антимонопольне розслідування відносно обмеження прав користувачів в аеропортах "Дніпропетровськ" та "Івано-Франківськ".

Як повідомила тоді прес-служба Державіаслужби, таке рішення прийнято після вивчення документів з обгрунтуванням введених обмежень по прийому повітряних суден, які надійшли від міжнародних аеропортів "Дніпропетровськ", "Запоріжжя" і "Івано-Франківськ".

Державіаслужба встановила, що міжнародний аеропорт "Дніпропетровськ" та філія "Міжнародний аеропорт" Івано-Франківськ "ТОВ "Скорзонера"(експлуатанти аеродромів) не забезпечують рівні умови експлуатації відповідних аеродромів для всіх авіакомпаній і штучно обмежують права користувачів.

У той же час аеропорт "Запоріжжя" усунув недоліки в процедурі обслуговування пасажирів на внутрішніх і міжнародних рейсах.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що авіакомпанія Turkish Airlines не може виконувати польоти в Івано-Франківськ і Дніпропетровськ через технічний стан злітно-посадочних смуг в аеропортах цих міст, що накладало певні обмеження на виконання польотів.

Аеропортом "Дніпропетровськ" управляє авіакомпанія "Дніпроавіа", співвласником якої є бізнесмен Ігор Коломойський, який є також співвласником групи "Приват" і найбільшої авіакомпанії країни - "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ).

"Дніпроавіа" здійснює регулярні та чартерні авіарейси в країни Європи, Близького Сходу, СНД. Є одним з найбільших українських перевізників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: