В яку нерухомість краще за все інвестувати?

Четвер, 20 жовтня 2016, 10:00 -

Сьогодні прийнято розглядати покупку квартири не тільки як спосіб вирішення житлового питання, а й як інвестицію. Такий погляд характерний для сегментів "бізнес" і "еліт", де потенційному покупцеві є де жити, і він всього лише задумується про зміну житла на більш комфортне, одночасно бажаючи зберігти капітал.

Варто врахувати, що купуючи квартиру в типовому проекті на кілька будинків і сотні квартир, існує великий ризик зіткнутися з високою конкуренцією при подальшому її продажу. Так, сьогодні в багатьох ЖК вартість житла в введених в експлуатацію будинках практично не відрізняється від вартості аналогічних пропозицій на стадії будівництва. Крім того, готову квартиру від господаря іноді можна купити дешевше, ніж її аналог від забудовника.

"Найбільшим попитом в елітному сегменті нерухомості користуються нетипові планування в ексклюзивних проектах. Обмежена пропозиція на ринку дозволяє господарям таких апартаментів диктувати власні ціни, а не демпінгувати, конкуруючи з сусідами по комплексу та забудовником", - говорить рієлтор Марія Грицан.

На думку експерта, одним з найбільш інвестиційно привабливих об'єктів на столичному ринку нерухомості є ЖК Busov Hill на Печерську.

Реклама:
 
ЖК "Busov Hill"

За її словами, ексклюзивність проекту починається з розташування - історична місцевість Бусова Гора - найвища точка Києва. Одночасна близькість до ділового центру столиці і до гектарів зелених насаджень ботсаду, розвинена інфраструктура і відсутність міської метушні створюють комфортні умови для життя. Розташування на пагорбі забезпечує високі видові характеристики навіть на перших поверхах, а оточення благородної невисокою забудовою сприяєзбереження видів.

"Подібна елітарна майданчик вимагала відповідної архітектури. Розробляючи концепцію, орієнтувалися на світовий досвід будівництва елітного житла. Ми розмежували житлову і комерційну частини будівлі, тільки мешканці та їхні гості користуються закритою територією, що охороняється всередині комплексу. Це, а також мінімум квартир на поверсі - від 1 до 4 - забезпечити приватність. Статус мешканців підкреслює центральне лобі з висотою стель 8 м - безпрецедентна конфігурація для новобудов Києва ", - підкреслив Ігор Клепач, директор компанії-забудовника" Житлобудінвест ".

Крім цього, дотримано вимог для елітних західноєвропейських і американських новобудов: панорамне скління від підлоги до стелі на всю ширину кімнати, вільні планування з можливістю облаштування санвузлів та гардеробів при кожній спальні, кухні-їдальні від 30 кв.м., просторі спальні.

"Ми розробили складну конструкцію, щоб зробити квартири максимально відкритими. Відстань між несучими колонами становить 6-7 м, таким чином, кожна кімната по формі наближена до квадрату. На всю ширину кімнати простягається панорамне скління в алюмінієвому профілі преміум-класу Schueco з енергозберігаючими сонцезахисними склопакетами світового бренду Gardian. Ми закуповуємо виключно найякісніші матеріали і обладнання світових брендів ", - пояснює І.Клепач.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: