BITLEX - юридичний інтернет-ресурс, відповідальний за результат

Четвер, 20 жовтня 2016, 11:00

Як і в будь-якій іншій професії, в юридичній практиці трапляються помилки. Однак допущені юристами помилки несуть значні ризики нанесення матеріальних - часом значних - збитків своїм клієнтам. Тому кожній людині важливо знати, що з ним працюють відповідальні професіонали.

На сьогоднішній день існує маса компаній, які надають різного роду послуги, але чи так багато ви знаєте компаній, які несуть відповідальність за результат?

Відповідальність в юридичному бізнесі - це в першу чергу надійність і чесність компанії по відношенню до своїх клієнтів.

Примітно, що в Україні почали з'являтися компанії, які не тільки надають послуги, але і несуть відповідальність за їх якість.

Реклама:

Такою компанією є сервіс юридичних онлайн послуг - Bitlex, за допомогою якого можна:

- Отримати консультацію онлайн;

- Самостійно створити юридичний документ;

- Записатися до нотаріуса, не виходячи з дому;

- Отримати правову допомогу в будь-якій сфері діяльності людини;

- Отримати комплексне юридичне та бухгалтерське обслуговування 24/7;

- Викликати адвоката в будь-який момент тощо;

 

У спробах розібратися, в чому ж секрет успіху цієї молодої команди, відповідь виявилась очевидною.

В першу чергу Bitlex прагне бути чесним зі своїми клієнтами. Юридична консультація онлайн надається максимально якісно, швидко і за адекватною ціною. Адже ні для кого не секрет, що традиційні юридичні фірми беруть гроші більше за бренд, ніж за якість, і не завжди відповідають за результат.

Не варто ототожнювати Bitlex і з онлайн біржами юристів, де поняття відповідальності перед клієнтом відсутнє як таке, в той час як послуги Bitlex відмічені знаком якості провідної юридичної компанії Jurimex, яка несе відповідальність за якість послуг своєю репутацією.

Порівнюючи філософію онлайн-біржі і юридичного сервісу, стають очевидними всі переваги останнього, оскільки тут ми бачимо якість і системний підхід до вирішення справи.

З одного боку, ми бачимо передовий юридичний онлайн-сервіс, куди може звернутися кожен за рішенням своєї проблеми, а з іншого боку - команду більше 80 висококваліфікованих юристів, яка цілодобово працює над питаннями своїх клієнтів.

Завдяки цьому кожна людина може знайти такого юриста, який спеціалізується саме на його питанні, будь то старт своєї справи, проблеми з оподаткуванням, питання інтелектуальної власності або реєстрація фірми за кордоном. Відповіді є на будь-які питання, а головне є гарантія якості.

Все більше людей шукають юристів в інтернеті, тому чи не головним є питання відповідальності, і з появою сервісу Bitlex це питання відійшло на другий план, оскільки якість послуг цього сервісу не викликає сумнівів, а провідна юридична фірма їх гарантує.

Bitlex вже заслужив довіру на ринку, тому, обираючи юриста, не варто гнатися за вивіскою з червоного дерева, адже єдиним гарантом якості може бути тільки репутація, яка заслужена довірою клієнтів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!