"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Метро на Виноградар спроектують за 141 мільйон

Понеділок, 17 жовтня 2016, 10:20

КП "Київський метрополітен" домовилось з компанією "Київметропроект" про проектування будівництва метро на Виноградар за 140, 6 мільйона гривень.

Про це повідомляють "Українські новини".

Відзначається, що аукціон у системі публічних закупівель ProZorro відбувся 26 вересня, а договір сторони підписали 13 жовтня.

Мова йде про проектування будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії метро від станції "Сирець" на житловий масив Виноградар з електродепо у Подільському районі.

Реклама:

В аукціоні, крім "Київметропроекта" брали участь ДП "Проектний інститут "Укрметротунельпроект" і компанія "Укрспецтунельпроект".

Початкова пропозиція "Київметропроекта" склала 141 мільйон 333 тисячі 18 гривень, але у ході торгів була знижена до 140 мільйонів 583 тисяч 257 гривень.

Згідно з тендером, термін виконання робіт становить 4 роки – до 2020 року.

Проект передбачає 3 стадії: техніко-економічне обґрунтування, розробка проекту і робочої документації.

У складів ТЕО треба розробити не менше 3 варіантів проходження траси лінії від станції  "Сирець" на житловий масив Виноградар (з будівництвом станції в районі Інтернаціональної площі, продовженням лінії до площі Тараса Шевченка та інше).

Як відомо, про будівництво метро на Виноградар говорили ще у 2012 році. Тоді планували у 2013 році підготувати проект метро і за 3-4 роки реалізувати його.  

Українська правда.Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: