"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Києві запрацювало рішення про заборону продажу алкоголю вночі

Середа, 12 жовтня 2016, 10:38

Офіційна газета Київради "Хрещатик" опублікувала рішення про заборону реалізації алкогольних напоїв і пива в стаціонарних об'єктах торгівлі з 23:00 до 10:00.

Відповідне рішення опубліковано у номері газети від 12 жовтня. 

Згідно з документом, суб’єктам господарювання, що мають ліцензію на продаж алкоголю, заборонено реалізовувати алкогольні, слабоалкогольна напої та пиво з 22:00 до 10:00. Це рішення не стосується ресторанів.

Крім того, Київрада рекомендує поліції Києва посилити контроль за виконанням Кодексу про адмінпорушення, щоб не допускати розпивання алкогольних, слабоалкогольних напоїв і пива на вулицях, у парках та скверах, у спортивних установах і громадському транспорті.

Реклама:

Суб’єктів господарювання, які порушуватимуть рішення Київради, рекомендують позбавляти ліцензії на продаж алкоголю.

Як відомо, 22 вересня Київрада прийняла рішення про заборону продажу алкоголю та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі в столиці з 23:00 до 10:00.

Наразі Київське обласне відділення Антимонопольного комітету оскаржує рішення Київради від 17 березня про заборону торгівлі алкогольними напоями у МАФах.

Водночас Київрада планує повторно ухвалити рішення про заборону продажу алкогольних напоїв і пива в нічний час, якщо Антимонопольний комітет оскаржить це рішення у суді.

Українська правда. Київ 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: