Маск анонсував презентацію нового "несподіваного" продукту Tesla

Понеділок, 10 жовтня 2016, 11:17

Глава приватної американської компанії-розробника безпілотних автомобілів Tesla Motors Ілон Маск анонсував презентацію нового "несподіваного" продукту.

Про це він написав у своєму Twitter, пише РБК.

За словами Маска, презентація розробника безпілотних автомобілів відбудеться 17 жовтня. Після цього, 28 жовтня, він також представить спільну розробку Tesla Motors і SolarCity.

Про те, якою буде новинка від Tesla, Маск не уточнив.

Реклама:

Видання Bussines Insider зазначає, що це можуть бути сонячні панелі Powerwall і Powerpack, які дозволять заряджати автомобілі Tesla в домашніх умовах.

Видання також пише, що тим самим "несподіваним" продуктом, який Маск планує презентувати 17 жовтня, стане автопілот другого покоління для безпілотників Tesla, який зможе зчитувати дорожні знаки і розпізнавати сигнал світлофора.

На початку вересня Маск розповів про нове оновлення автопілота Tesla. Напівавтономна система водіння буде використовувати вдосконалений радар.

Система Autopilot 8.0 буде зупиняти автомобіль, якщо користувач не реагує на звукові попередження.

Як повідомлялося, американський автовиробник Tesla Motors Co. в третьому кварталі 2016 року продав 24,5 тис. електромобілів - на 70% більше, ніж в попередньому кварталі, і вдвічі більше, ніж 11,58 тис., зафіксовано в III кварталі 2015 року.

У серпні Tesla повідомила про квартальний збиток поспіль, який становив 293 млн доларів. При цьому виручка в II кварталі збільшилася на 33% - до 1,27 млрд дол.

Нагадаємо, Маск в липні представив амбіційний план початку виробництваелектричних вантажівок і автобусів і розширення бізнесу систем сонячної енергії. Компанія також оголосила про будівництво великого заводу з виробництва батарей в Неваді минулого тижня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!