ДАБІ вирішила питання з німецьким інвестором

Четвер, 8 вересня 2016, 19:31

Державна архітектурно-будівельна інспекція України зареєструвала компанії "Бадер Україна" декларації про початок підготовчих та будівельних робіт щодо будівництва фабрики з пошиття авточохлів в с. Кожичі на Львівщині після усунення замовником технічних помилок.

Про це йдеться у повідомленні інспекції.

Як зазначається, для уникнення в подальшому подібних ситуацій Держархбудінспекція наполягає на реформуванні дозвільного законодавства.

"Повернення на доопрацювання документів після першого звернення компанії "Бадер Україна" було зумовлене неповними даними, вказаними у деклараціях. Зокрема, не в повному обсязі вказана інформація про адресу й найменування об’єкту будівництва, не внесено дані про підстави держреєстрації  прав власності, різняться дані про площу будівлі, в повній мірі не визначені основні показники будівельного об’єкту", – йдеться у повідомленні.

Реклама:

У інспекції зазначили, що підприємство "Бадер Україна" отримало чіткий перелік підстав повернення декларацій на доопрацювання й, усунувши помилки, повторно подало документи на реєстрацію.

"Оскільки цього разу документація була заповнена коректно, Департамент Держархбудінспекції у Львівській області зареєстрував вказані декларації", – зазначили в ДАБІ.  

Керівництво компанії "Бадер Україна" підтвердило, що на даний час проблему врегульовано.

"Ми отримали електронне повідомлення від підрозділу ДАБІ у Львівській області, що дозвільні документи готові. Дякую за швидку реакцію і за оперативне втручання та вирішення цього питання", - відзначив директор підприємства Андрій Павлунь.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що виробник автомобільної шкіри преміум-сегменту "Бадер Україна", яка є філією німецької компанії "Бадер ГмбХ" заявила, що ДАБІ свідомо затримує видачу дозволу на будівництво нового виробничого підрозділу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!