Акціонер "ПриватБанку" Боголюбов став віце-президентом у Кінаха

Четвер, 8 вересня 2016, 15:20

Співвласник "ПриватБанку" і групи "Приват" Геннадій Боголюбов приступив до роботи в Українському союзі промисловців і підприємців (УСПП).

У повідомленні прес-служби йдеться, що рішенням правління спілки він призначений віце-президентом УСПП щодо реалізації міжнародних інвестиційних проектів, пише Дело.

"УСПП співпрацюватиме з системним бізнесом над залученням в країну інвестицій... Позитивним фактом є розуміння системним бізнесом необхідності реформ в Україні", - підкреслюється в прес-релізі УСПП.

У планах Союзу, зокрема, залучення до розробки проектів представників влади і громадських організацій бізнесу, незалежних експертів, а також зняття валютних обмежень для експортерів, полегшення доступу до кредитних ресурсів, посилення захисту прав власника.

Реклама:

"Вважаю дуже позитивним сигналом того, що зараз ця тема актуалізувалася на державному рівні разом з запуском Національної інвестиційної ради, яку очолив Борис Ложкін. Знаючи менеджерські якості Бориса, можу сказати, що це був правильний вибір, і не сумніваюся, що результати роботи інвестради ми побачимо найближчим часом. Зі свого боку, промисловці і підприємці будуть всіляко сприяти його роботі", - цитується в повідомленні Боголюбов.

Вперше стало відомо про початок роботи Боголюбова в УСПП в червні поточного року.

Тоді в УСПП наголосили, що об'єднання досвіду успішних менеджерів і можливостей держави створить потужну основу для виведення економіки на пряму стійкого зростання.

Боголюбов є великим акціонером "Приватбанку", а також власником одного з найбільших в світі феросплавних холдингів з активами в Україні, Австралії, Гані та інших країнах світу.

Український союз промисловців і підприємців (УСПП) - всеукраїнська громадська неприбуткова організація, створена з метою захисту економічних та соціальних прав промисловців та підприємців України. УСПП був створений 15 лютого 1992 р. Президентом УСПП Анатолій Кінах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: