Кабмін хоче продати "Артемсіль", "Укрспирт" і "Більшовик" в 2017 році

Середа, 7 вересня 2016, 11:51

Кабмін розширив перелік об'єктів, які буде виставлено на продаж у 2016-2017 роках після виключення ВР зі списку заборонених до приватизації, включивши до нього, зокрема, ДП "Артемсіль", "Укрспирт", "Науково-виробниче підприємство "Більшовик" і Львівський державний ювелірний завод.

Відповідні зміни закріплені постановою Кабміну №588 від 31 серпня, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з документом, до списку також включено ПАТ "Науково-технічний комплекс "Електронприлад", ДП "Завод порошкової металургії", ПАТ "Черкаський приладобудівний завод", єдиний майновий комплекс ДП "Азовський судноремонтний завод", ДП "Укрінтеравтосервіс".

В оновленому переліку також 8 регіональних держпідприємств із видобутку торфу, ДП "Харківський електромеханічний завод", Мелітопольський завод "Гідромаш", корпорація "Київський інститут автоматики", ПАТ "Хімтекстильмаш", 60,888% ПАТ "Український НДІ вогнетривів ім. Бережного", 72,692% ПАТ "Проектно-конструкторський інститут конвеєробудування", ВАТ "Укрцинк".

Реклама:

Окрім того, в ньому ціла низка державних НДІ у сфері авіаційної промисловості, титану, феросплавів, азотної промисловості та органічного синтезу, вагонобудування, вуглехімії, коксохімії, гірничорудної і текстильно-галантерейної промисловості та інших.

Як раніше зазначав голова глава Фонду держмайна, загалом до переліку внесено 110 позицій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!