Кого варто слухати на Конгресі інформаційних сайтів 28 жовтня

Вівторок, 6 вересня 2016, 09:39
 

PROMOTED

Для тих, хто прийшов з УП – знижка 10% за промокодом "Конгрес2016" (вкажіть промокод під час реєстрації біля вашого прізвища).

Як цікаво писати та заробляти гроші? Про це 28 жовтня на VIII Конгресі інформаційних сайтів та міських порталів розкажуть практики з медіа Швеції, Словаччини, Польщі та, звісно ж, України.

Слухати, дискутувати та знайомитися можна буде з понад 150 топами інформаційних сайтів та міських порталів. До 20 вересня ще можна встигнути зареєструватися за пільговою ціною – всього за 3400 грн за трьох учасників від вашої компанії ви можете отримати корисні практичні знання та навички для вашого топ-менеджера, керівника рекламної служби/маркетолога та редактора!

Реклама:

Конгрес проводиться Асоціацією незалежних регіональних видавців України вже восьмий рік поспіль та став єдиним майданчиком для спілкування перших осіб інформаційних сайтів та міських порталів – між собою та з тими, хто сплачує їм гроші.

Конгрес поділений на 4 потоки: загальний (про тренди), контент, монетизація та інтернет-маркетинг. В кожному потоці – 30-тихвилинні доповіді, серед спікерів Зоя Казанжи, Platfor.ma, WebPromo, TNS, медіа-корпорація RIA, Ekonomika Communication Hub, Gemius та багато інших лідерів – експертів в сфері інформаційних сайтів. Повна програма — на сайті конгресу.

 

Якщо до 18:30 учасники будуть слухати спікерів, то далі – медійна after party для неформального спілкування старих друзів та нових знайомих.

Вся програмаhttps://mediacongress.org

Деталі участі: https://mediacongress.org/участь/

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!