Омелян хоче провести "інфраструктурний день" у Раді

Понеділок, 5 вересня 2016, 14:18

Міністр інфраструктури Володимир Омелян пропонує провести інфраструктурний день у Верховній Раді.

Про це на Омелян заявив на брифінгу в Мінінфраструктури.

"Я сподіваюсь, що всі законопроекти, які були розроблені Міністерством інфраструктури спільно з Кабінетом міністрів і народними депутатами, будуть розглянуті і схвалені. Ми запропонуємо парламенту провести окремий інфраструктурний день", - сказав міністр.

За його словами, протягом цього дня буде розглянута низка законопроектів, які вже перебувають У Верховній Раді. "Найімовірніше, це відбудеться у жовтні", - зазначив міністр.

Реклама:

"Зокрема, "Про створення дорожнього фонду", "Закон про таксі", "Закон про безпеку на автомобільному транспорті" та інші важливі законопроекти, їх понад десять", - сказав Омелян.

"Це не просто папірці, це ворота для заходу в Україну десятків мільярдів закордонних інвестицій. Це створення чітких правил гри, за якими західні інвестори можуть ефективно працювати в нашій країні", - заявив міністр.

"Окрім цього, зараз в розробці перебуває ключовий закон для залучення інвестицій - "Про концесії". Саме він є цим ключиком для концесії морських портів, інфраструктурних об’єктів, доріг та інших важливих галузей життя", - підсумував міністр.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: