"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Розенко каже, що жоден чиновник не отримує пільг

П'ятниця, 30 вересня 2016, 15:20

Наразі жоден чиновник в Україні не отримує пільг.

Про це у ході панельної дискусії "Реформування соціальної політики в умовах децентралізації управління" заявив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, передає "Укрінформ".

"Важливим питанням сьогодні залишається реформування системи соціальної допомоги і пільг. На цьому шляху ми вже зробили досить серйозні проривні кроки. Зокрема, на сьогодні жоден чиновник в Україні не отримує пільг", - сказав Розенко.

Він також висловив сподівання, що розроблений законопроект з монетизації пільг буде поданий на розгляд до Кабміну від Міністерства соціальної політики впродовж місяця.

Реклама:

"Одним із головних питань наразі є питання монетизації пільг. Я сподіваюся, що Мінсоцполітики все-таки протягом місяця-двох внесе на розгляд до Кабміну прийнятий відповідний проект закону", - зазначив Розенко.

Як повідомлялося, міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що законопроект про монетизацію пільг уже розроблений і до кінця 2016 року буде поданий до Верховної Ради України.

Раніше Рева повідомив, що українці, які не змогли оформити субсидію через відсутність так званої офіційної "прописки", мають можливість повторно звернутися до органів соціального захисту, оформивши договір оренди житла у довільній формі.

Він також заявляв, що в разі збільшення кількості зареєстрованих осіб субсидію не скасують, а перерахують.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: