"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

SsangYong відновить поставки автомобілів до РФ

Четвер, 29 вересня 2016, 19:34

Корейський автовиробник SsangYong з листопада поточного року відновить продаж на російському ринку.

Відповідне оголошення було зроблено в рамках Паризького автосалону корейською компанією і ПАТ "Соллерс" (офіційний імпортер марки), передає "Інтерфакс".

У Sollers відзначають, що з листопада цього року в офіційних дилерських центрах SsangYong стартують продажі нової для російського ринку моделі Tivoli, а також кроссовера Actyon.

Як зазначив перший заступник генерального директора російської компанії Микола Соболєв, SsangYong продовжує залишатися для групи "Соллерс" "одним з пріоритетних партнерів, з яким нас пов'язує багаторічний успішний досвід співпраці".

Реклама:

"Ми впевнені в правильності обраної стратегії по поверненню бренду SsangYong на російський ринок, в першу чергу за рахунок підібраною модельної лінійки, що складається з бестселерів в одному з найбільш затребуваних автомобільних сегментів в Росії - позашляховиків і кросоверів", - наводяться в повідомленні Sollers слова топ-менеджера.

Соболєв також повідомив, що імпорт готових автомобілів - "це найбільш правильна з урахуванням ринкових умов форма співпраці".

"Тому поки, на цьому етапі - це імпорт. А далі будемо дивитися", - пояснив він, додавши, що рішення про відновлення виробництва залежить "від сукупності факторів", в першу чергу від ринку і його розмірів.

У березні минулого року SsangYong призупинив експорт автомобілів в РФ в зв'язку з падінням попиту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: