"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Pfizer завершила операцію з купівлі Medivation за 14 мільярдів доларів

Середа, 28 вересня 2016, 18:08

Фармацевтична компанія Pfizer Inc. в середу завершила операцію з купівлі американської біофармацевтичної компанії Medivation, вартість угоди становила близько 14 мільярдів доларів.

Про це йдеться в релізі Pfizer, передає "Прайм".

"Pfizer оголосила про успішне завершення операції з придбання Medivation", - повідомляється в релізі.

У серпні Pfizer повідомила про досягнення домовленості про покупку Medivation. За умовами угоди, Pfizer заплатила 81,50 долара за кожну акцію Medivation коштами.

Реклама:

"Pfizer і Medivation тепер одна єдина команда, з спільними науковими дослідженнями і ресурсами для боротьби з раком. Це придбання є рідкісною можливістю розширити наш бізнес... Ми вітаємо наших нових колег з Medivation", - наводяться в релізі слова президента Pfizer Innovative Health Альберта Бурла.

Pfizer Inc. була заснована в США в 1849 році і зараз є одним зі світових лідерів фармацевтичної галузі. Штаб-квартира компанії знаходиться в Нью-Йорку, а головний дослідницький центр - в Гротоні, штат Коннектикут.

Medivation - американська біофармацевтична компанія, орієнтована на розробку нових видів ліків для лікування серйозних захворювань. Заснована в 2004 році, штаб-квартира знаходиться в Сан-Франциско (штат Каліфорнія).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!