"Сбєрбанк" продовжить судитися з "Ощадбанком" за назву

Середа, 28 вересня 2016, 17:48

"Сбєрбанк", дочірній банк "Сбєрбанку Росії" в Україні, має намір оскаржити рішення Київського апеляційного господарського суду по одному із судових спорів з державним "Ощадбанком" щодо використання товарного знака в касаційному порядку.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі "Сбєрбанку".

У банку повідомили, що на даний час в господарських судах розглядається ряд справ щодо взаємних претензій "Сбєрбанку" та "Ощадбанку" щодо використання товарного знака.

Зокрема, як наголошується в повідомленні, 21 вересня 2016 року Київський апеляційний господарський суд ухвалив рішення по одному з них, а саме у справі про вимогу достроково припинити дію свідоцтва на торговельну марку "Сбєрбанк" у зв'язку з невикористанням даної торгової марки "Ощадбанком".

Реклама:

"Рішення суду по даній справі буде оскаржено "Сбєрбанком" у касаційному порядку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, Київський апеляційний господарський суд відмовив дочірньому банку "Сбєрбанку Росії" в Україні у задоволенні апеляційної скарги по справі про дострокове припинення дії свідоцтва України на використання знака для товарів і послуг "Сбєрбанк", яке належить державному "Ощадбанку".

Як відомо, у листопаді 2014 року дочірній банк "Сбєрбанку Росії" в Україні змінив назву на "Ощадбанк", після чого державний "Ощадбанк" звернувся в суд з позовом про незаконне перейменування і використання свого товарного знака.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!