Субсидії на опалювальний період призначатимуться у жовтні - Рева

Середа, 28 вересня 2016, 15:51

Розрахунок розміру субсидій на опалювальний період 2016-2017 років проводитиметься після початку опалювального періоду, який в Україні зазвичай починається після 1 жовтня.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, передає прес-служба відомства.

За його словами, розрахунок субсидії проводиться окремо на неопалювальний період і окремо на опалювальний.

"Якщо комусь не вийшла субсидія на неопалювальний період, панікувати не варто. Таким родинам у жовтні буде здійснено автоматичний перерахунок на опалювальний період. Жодних додаткових документів подавати не потрібно, система здійснить перерахунок автоматично з урахуванням оплати за опалення - централізоване або індивідуальне", - уточнив Рева.

Реклама:

У Мінсоцполітики нагадують: на опалювальний період 2016-2017 років житлові субсидії видаватимуться на основі тих критеріїв, які діють на сьогодні. Тобто без врахування наявності депозитів і доходів від їх розміщення в банку, без будь-яких обмежень щодо наявності майна.

Раніше Рева повідомив, що українці, які не змогли оформити субсидію через відсутність так званої офіційної "прописки", мають можливість повторно звернутися до органів соціального захисту, оформивши договір оренди житла у довільній формі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: