"Ощадбанк" відстояв право на торгову марку "Сбєрбанк"

Вівторок, 27 вересня 2016, 19:22

21 вересня 2016 року Київський апеляційний господарський суд відмовив ПАТ "Сбєрбанк" в задоволенні апеляційної скарги у справі про дострокове припинення дії свідоцтва України на знак для товарів і послуг "Сбєрбанк" ПАТ "Ощадбанк".

Про це на своїй сторінці в Facebook написав партнер патентно-юридичної агенції "Дубинський і Ошарова" Ярослав Огнев'юк.

За його словами, апеляційна скарга була подана на рішення госпсуду Києва, яким суд раніше відмовив ПАТ "Сбєрбанк" в задоволенні позовних вимог до ПАТ "Ощадбанк" та Державній службі інтелектуальної власності України.

Реклама:

Як відомо, 27 травня 2016 ПАТ "Сбєрбанк" подав позов про дострокове припинення дії свідоцтва України на знак для товарів і послуг "Сбєрбанк" для всіх послуг 36 класу МКТП.

"Спільно з юридичним департаментом клієнта, юристи Агентства зібрали належні докази, що підтверджують використання торгової марки в рекламі, в діловій документації, в Інтернеті, а також під час пропозиції до надання послуг", - написав він.

Крім того, представники позивача намагалися переконати суд, що надані докази не є належними, а використання торгової марки було недобросовісним.

"У свою чергу, апеляційна інстанція погодилася з аргументованою і переконливою позицією юристів Агентства про необгрунтованість тверджень позивача. Таким чином, ПАТ "Ощадбанк" відстояв своє право на торгову марку "Сбєрбанк" на території України", - підсумував він.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: