"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укргазвидобування" розпочало випуск дизпалива стандарту Євро-4

Понеділок, 26 вересня 2016, 16:50

ПАТ "Укргазвидобування" розпочало випуск дизельного пального стандарту Євро 4.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Виробництво дизельного пального, що відповідає європейському стандарту екологічності Євро 4, розпочалося в плановому режимі в ході виконання проектів з модернізації  Шебелинського ВПГКН", - йдеться у повідомленні.

Відповідність стандарту Євро 4 та вимогам ДСТУ 7688:2015 підтверджується сертифікатом відповідності УКРСепро.

Реклама:
 

Згідно з повідомленням, перші партії ДП Євро 4 виробництва Шебелинського ВПГКН будуть спрямовані на реалізацію кінцевим споживачам через власну мережу АЗС та на забезпечення потреб власного автотранспорту і спеціальної техніки компанії.

"Тільки у першому півріччі УГВ було придбано спецтехніки на 248 млн гривень: установки для капітального ремонту свердловин, насосні та парогенероторні установки, автомобільні крани та інша сучасна спецтехніка, яка потребує відповідної якості пального", - повідомляє прес-служба.

"Перехід на випуск дизельного пального виключно стандарту Євро 4 став черговим кроком на шляху до підвищення якості усієї продукції, яку виробляє Шебелинський ВПГКН та інші переробні активи Компанії", - повідомляє компанія.

Нагадаємо, у квітні цього року ПАТ "Укргазвидобування" розпочало виробництво бензинів стандарту Євро 4, а у вересні стартував  випуск бензину А-95 стандарту Євро 5.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: