САП: Директор ЗТМК підозрюється у виведенні коштів на Кіпр

Неділя, 25 вересня 2016, 11:52

Директор ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" (ЗТМК) Володимир Сивак підозрюється у виведенні коштів з підприємства на рахунки третіх осіб на Кіпрі.

Про це заявив заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко, пише liga.net з посиланням на  телеканал 112 Україна.

"В даний час відомо, на рахунки яких третіх осіб були переведені кошти. В судовому процесі вони будуть названі: і підприємства, і кінцеві бенефіціари. Частково кошти були виведені на Кіпр, частково - на енергогенеруючі компанії в Україні, і в подальшому, знову ж таки, на Кіпр", - зазначив він.

При цьому Кривенко наголосив, що виведення коштів з ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" відбувалося протягом 2013-2015 років.

Реклама:

Як повідомлялося, у п'ятницю детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та у співпраці з співробітниками управління Служби безпеки затримали директора Запорізького титано-магнієвого комбінату Володимира Сівака за підозрою в розтраті 492 мільйонів гривень.

У суботу заступник керівника САП Володимир Кривенко не виключив, що бізнесмен Дмитро Фірташ може стати фігурантом справи про розтрату держкоштів посадовими особами Запорізького титано-магнієвого комбінату.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: