Кабмін виділив 53 мільйони на зарплати шахтарям

Субота, 24 вересня 2016, 18:12

Кабмін перерозподілив передбачені для Міненерго 52,757 млн грн із загального фонду держбюджету на 2016 рік на виплату зарплати шахтарям за рахунок скорочення фінансування інших програм у вуглевидобувній галузі.

Про це йдеться в розпорядженні уряду №677 від 22 вересня.

Згідно із розпорядженням, уряд перерозподілив видатки розвитку у межах загального обсягу бюджетних призначень Міненерго у загальному фонді держбюджету за рахунок зменшення обсягу за програмами "Реструктуризація вугільної та торфодобувної промисловості" на 33 788,0 тис. грн. та "Гірничорятувальні заходи на вугледобувних підприємствах"" на 18 969,0 тис. грн. і збільшення за програмою "Державна підтримка вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції" на 52 757,0 тис. гривень.

Як зазначається, прийняття цього розпорядження дозволить забезпечити виплату зарплати працівникам державних вугледобувних підприємств та стабілізувати ситуацію в шахтарських колективах. 

Реклама:

Нагадаємо, у проекті бюджету на 2017 рік уряд також має намір направити 1,8 млрд гривень на реструктуризацію шахт і підтримку шахтарів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: