"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Великий бізнес вже сплатив до бюджету 137 мільярдів податків

П'ятниця, 2 вересня 2016, 19:37

За результатами 8 місяців 2016 року платниками, що обслуговуються в Офісі великих платників податків Державної фіскальної служби, сплачено до державного бюджету 137,6 млрд гривень.

Про це повідомив очільник Офісу Євген Бамбізов, передає прес-служба ДФС.

За його словами, порівняно з аналогічним періодом минулого року великими платниками збільшено сплату податків та зборів до держбюджету на 31,8 млрд гривень, або на 29,8%. Значного темпу росту в порівнянні з минулим роком досягнуто по усіх бюджетоформуючих податках.

"Слід відмітити, що порівняно з минулим роком питома вага надходжень від великих платників у загальному зборі по Україні суттєво збільшилась і становить 59% проти 50% за результатами 2015 року", - підкреслив Бамбізов.

Реклама:

Він зазначив, за січень-серпень 2016 року платникам, які знаходяться на обліку в Офісі великих платників, відшкодовано 37,7 млрд гривень, що на 11,5 млрд гривень, або на 70%, більше ніж за аналогічний період минулого року.

Також у 2016 році на 1,4 млрд гривень збільшено середньомісячне відшкодування ПДВ на рахунки платників у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!