"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Україні запущено перший додаток для оплати штрафів за порушення ПДР

Четвер, 15 вересня 2016, 18:19

Стартап "Штрафи ДАІ" 15 вересня презентував перший в Україні онлайн-додаток з однойменною назвою для оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу некомерційного інкубатора IT-проектів 1 991 Open Data Incubator, в рамках якого створювався стартап.

"Штрафи ДАІ" - перший додаток, що дозволяє в спрощеній формі оплатити і гарантовано погасити штрафи за порушення ПДР ", - йдеться в повідомленні.

"На сьогоднішній день користувачі програми активно оплачують штрафи, заповнюючи всього пару полів і вводячи дані карти в платіжній системі LiqPay (ПриватБанк), і їх число з кожним днем збільшується", - уточнили в прес-службі інкубатора.

Реклама:

За його даними, наступним кроком в функціональності програми стане онлайн-перевірка наявності штрафів у конкретного водія за номером його посвідчення, а також їх оплата і автоматична система повідомлення про погашення штрафу.

"Додаток для оплати ПДР-штрафів вже доступний для скачування в AppStore і до 20 вересня з'явиться в PlayMаrket.

Восени 2016 року планують оновлення мобільної програми з функцією перевірки наявності штрафів (iOS, Android)", - уточнили в IT-інкубаторі.

1991 Open Data Incubator - перший в Україні некомерційний інкубатор IT-проектів, що створює стартапи на основі відкритих державних даних.

Створений в лютому 2016 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: