"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Народжені електричними: BMW i

Четвер, 15 вересня 2016, 17:11 -

PROMOTED

BMW i - всеосяжна і новаторська концепція створення та розвитку екологічно чистих транспортних засобів. Вона являє собою лінійку електромобілів з надихаючим дизайном, які уособлюють нове бачення преміум сегменту, що сьогодні визначається екологічно безпечним і раціональним природокористуванням.

Підрозділ BMW i було створено для виробництва високотехнологічних гібридних та електричних автомобілів з низькою витратою палива.

 

Офіційним імпортером інноваційних автівок BMW i в Україні є компанія "АВТ Баварія", яка також надає професійне сервісне обслуговування власникам спрямованих у майбутнє автомобілів.

Реклама:

Українські автолюбителі вже відчувають нову форму задоволення від водіння транспортних засобів, що стоять на межі майбутнього: повністю електричний BMW i3, автомобіль з нетоксичним вихлопом для їзди по місту, який розроблений за вищим екологічним стандартам та BMW i8 - прогресивний гібридний спортивний автомобіль, який являє собою комбінацію яскравого новаторського дизайну, інноваційної полегшеної конструкції кузова і революційного силового агрегату Plug-in hybrid третього покоління концерну BMW Group, який здатний заряджатися за допомогою побутової розетки.

Стратегія NUMBER ONE > NEXT 100 - встановлює нові стандарти сьогодення і майбутнього, розставляючи акценти на технічний розвиток і послідовне досягнення подальших цілей в області електрифікованого транспорту і автономного водіння. BMW Group підтвердив звання першовідкривача і стратегічно мислячого провідника інновацій завдяки суббренду BMW i, який веде концерн у нову еру.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: