Гройсман: Транш МВФ - сигнал інвесторам, що треба вкладати в Україну

Четвер, 15 вересня 2016, 10:35

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що рішення МВФ про виділення чергового траншу - це сигнал іноземним інвесторам, що в економіку України можна і потрібно вкладати гроші.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я вітаю рішення МВФ про виділення Україні чергового траншу. Це - свідчення того, що довіра до України відновлюється. Для нашого уряду дуже важливо і те, що на відновлення співпраці з МВФ ми змогли вийти усього за декілька місяців", - написав він.

За його словами, транш фонду - це не просто допомога, яка потрібна економіці, це ще й сигнал іноземним інвесторам, що в економіку України можна і потрібно вкладати гроші.

Реклама:

"А разом з інвестиціями у нас з'являться робочі місця. Стабілізація економічної ситуації дозволяє нам ставити питання про підвищення соціальних стандартів і минулого тижня, при формуванні бюджету, ми такі рішення уже заклали", - підсумував прем’єр.

Як повідомлялося, Рада директорів Міжнародного валютного фонду ухвалила рішення про продовження програми співробітництва з Україною та надання додаткових обсягів фінансової допомоги.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!