Ринок "7-й кілометр" спростовує зв'язок із Іванющенком

Вівторок, 13 вересня 2016, 14:12

Керівництво одеського ринку "7-й кілометр" заперечує зв'язки з олігархом Юрієм Іванющенком, близьким до екс-президента Віктора Януковича, який утік.

Про це йдеться у повідомленні на сайті ринку, яке з'явилося після відповідної заяви голови Одеської обласної держадміністрації Михайла Саакашвілі.

Напередодні голова області заявив, що ринком "7-й кілометр" володіє Юрій Іванющенко, відомий як Юра Єнакіївський, і що нібито щомісяця $800 тисяч іде з ринку "особисто Януковичу й на "підтримку" Донбасу".

"Юрій Іванющенко жодного стосунку до підприємства не має, про що свідчать дані Міністерства юстиції України. Усі дані про власників ТОВ "Промтоварний ринок" кожен охочий може особисто вивчити в Єдиному державному реєстрі юросіб України", – заявило ТОВ.

Реклама:

Прес-служба зазначає, що "останнім часом почастішали заяви чиновників усіх рівнів з голослівними обвинуваченнями Промринку "7 км" у причетності до сепаратизму".  

"І це в той час, коли ТОВ "Промтоварний ринок" щомісяця надає гуманітарну допомогу воїнам АТО й українським військовим частинам. Так, прямо сьогодні вранці закуповується генератор та інші інструменти, які попросила одна з військових частин", – ідеться у повідомленні. 

Також наголошується, що "Промтоварний ринок" веде законну діяльність і є одним із найбільших платників податків України у своїй галузі.

"Наше підприємство впродовж останніх років постійно перевіряється всіма можливими контролюючими органами й податковою службою, у тому числі. У буквальному значенні, немає місяця без перевірки. І всі ці перевірки підтверджують правомірність господарської діяльності й фінансової дисципліни підприємства, його відрахувань у бюджети всіх рівнів. Остання така перевірка завершилася буквально днями", – зазначає прес-служба.

"Уже в 2016 році, попри зміни в законодавстві, які зменшили ставку ЄСВ на поточний рік на 14,76%, загальна сума сплачених ТОВ "Промтоварний ринок" податків у бюджет України за перше півріччя склала близько 50 мільйонів гривень", – додають представники ринку.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: