Справу керівника Державіаслужби передали до суду

Понеділок, 12 вересня 2016, 20:14

Справу керівника Державної авіаційної служби України Дениса Антонюка, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем, передали до Солом’янського райсуду Києва.

Про це повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро.

Відповідно до матеріалів досудового розслідування, голова Антонюк надав незаконні переваги приватному підприємству – ПрАТ "Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" задля отримання хабара.

"Всупереч інтересам ДАСУ, використовуючи своє службове становище, він не погодив держпідприємству – ТОВ "Українсько-середземноморські авіалінії" – вильоти належним чином сертифікованих повітряних суден, заплановані на 17 листопада 2014 року та 5 лютого 2015 року, чим фактично скасував заплановані рейси за маршрутом "Київ-Тегеран-Київ", - сказано у повідомленні НАБУ.

Реклама:

Таким чином, згідно з інформацією, Антонюк завдав збитків ТОВ "Українсько-середземноморські авіалінії" у розмірі понад 750 тис. грн.

Як відомо, 14-15 червня 2016 року детективи НАБУ проводили обшуки в офісних приміщеннях авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України".

Правооронці знайшли та вилучили документи та інші носії інформації, що містять відомості про предмет розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами ДАСУ.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: