"Нафтогаз" заплатить майже 700 тисяч за річний звіт

Понеділок, 12 вересня 2016, 10:04

ПАТ "НАК "Нафтогаз України" уклало угоду з ТОВ "Топ Лід" про підготовку річного звіту держкомпанії за 2015 рік за 695 тис грн.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", пишуть "Наші гроші".

Як зазначається, до 30 вересня мають розробити дизайн-концепцію, інфографіку і текстовий контент, підготувати оригінал-макет і електроні версії у форматі .pdf, а також створити інтерактивну версію українською та англійською мовами.

Робота включає аналіз звітів компаній-аналогів і зовнішнього інформаційного поля, збір та обробку інформації, а також написання текстів за стандартами GRI (The Global Reporting Initiative) з урахуванням різних показників результативності.

Реклама:

За даними "НГ", Шум разом з Ігорем Ляшенком є міноритарними власниками ТОВ "Видавництво "Економіка" (портал delo.ua, журнали MRM, Womo, "Топ-100"). Великі частки у статутному капіталі належать кіпрському офшору "Спесіфекс Лімітед" та його ж українському ТОВ "Галс-Трейд Інком".

Раніше видавництвом "Економіка" володіла група "EastOne" Віктора Пінчука, доки у 2014 році не продала його гендиректору Ірині Рубіс, зазначають в "НГ".

Водночас в delo.ua ЕП заявили, що власниками ресурсу є Ірина І Сергій Рубіс. Вони, за словами представника медіа-ресурсу, викупили у Віктора Пінчука видавництво близько двох років тому.

У свою чергу, Станіслав Шум та Олександр Сорока, за інформацією представника delo.ua, вийшли з проекту ще близько 10 років потому.

Також, за даними "НГ",  Шум і Ляшенко є співзасновниками ТОВ "Стар-Паблішінг" разом із чехом Павелом Мірославом. Киянин Сорока співволодіє цілою низкою юридичних осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!