"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Захисник Онищенка укладе угоду зі слідством - адвокат

Вівторок, 9 серпня 2016, 14:00

Захист у "газовій справі", головним фігурантом якої є нардеп Олександр Онищенко, наразі працює над укладенням угоди зі слідством.

Про це заявив журналістам адвокат екс-бійців роти "Торнадо" Володимир Якимов у вівторок біля будівлі Оболонського райсуду в Києві, повідомляє "Укрінформ".

"Сьогодні планується проведення засідання у справі ("торнадівців" – ред.), але у нас є невелика заминка, тому що один з адвокатів (Вадим Драговоз) задіяний зараз у "справі Онищенка", не нашого Онищенка (командир роти "Торнадо" – ред.), а у "газовій справі". Нині вони перебувають у СІЗО зі слідчою групою для того, щоб укладати там угоду з обвинуваченням, це теж дуже важливий процес. Тому сьогодні він не може прийти сюди", – сказав адвокат.

За словами Якимова, він говорив із підозрюваними, і ті висловилися проти проведення суду без участі "саме цього адвоката".

Реклама:

Якимов також зазначив, що всіх підозрюваних доправили до суду, вони перебувають у наручниках. Захисник додав, що рішення про перенесення судового засідання на інший час має ухвалювати лише суддя.

Як відомо, Онищенко перебуває у Лондоні, звідки планує судитися з українськими правоохоронцями.

Його та низку поплічників звинувачують у незаконному привласненні коштів державної компанії "Укргазвидобування" та завданні державі збитків на суму 1,6 млрд доларів.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!