"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Трамп представив свою економічну програму

Вівторок, 9 серпня 2016, 10:02

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп в своїй економічній програмі закликав до зниження податків, змін у державному регулюванні бізнесу і підвищення добробуту середнього класу.

Про це він заявив на виступі в економічному клубі Детройта, передає "Голос Америки".

"Я хочу дати імпульс Америці, і це може бути зроблено", - сказав Трамп. Його виступ кілька разів було перервано криками протестуючих, яких відразу вивели із залу.

Гучну підтримку з боку бізнес-спільноти отримали заяви Трампа про намір скоротити податки для корпорацій з 39% до 15%, а також спростити і зменшити оподаткування для простих громадян.

Реклама:

"Я збираюся сильно скоротити регуляції. Я хочу, щоб багатство залишалося в Америці. Ми конкуруємо з усім світом, і я хочу, щоб Америка перемогла", - заявив він.

Трамп також пообіцяв спростити оподаткування для окремих громадян, заявивши, що "для багатьох американців сума податків буде дорівнювати нулю".

Крім того, він закликав до мораторію на нові державні регуляції, відродження проекту з будівництва нафтопроводу з Канади через всі центральні американські штати і ліквідації податку на велику нерухомість в разі смерті їх багатих власників.

Свого опонента, Хілларі Клінтон, він назвав "кандидатом минулого", відданим високим податкам, більших обмежень для бізнесу та посилення контролю в питаннях розвитку енергетики.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!