Адвокати поділили чверть мільярда на компресорні станції "Укртрансгазу"

Вівторок, 30 серпня 2016, 14:53

Філія "УМГ "Київтрансгаз" ПАТ "Укртрансгаз" 19 серпня за результатами тендерів уклала угоди про технічне переоснащення системи автоматичного керування компресорним цехом на двох компресорних станціях Диканського ЛВУМГ на суму 229,93 млн гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

ТОВ "Газпромінновації" виконає роботи на КС "Решетилівка" за 116,06 млн гривень. ТОВ "Полімерізол" отримає 113,87 млн гривень на переоснащення КС "Зіньків". Переможці змагалися лише між собою.

Київську фірму "Газпромінновації" було зареєстровано в 2012 році на Євгена Крутова, керувала нею Людмила Івасюк. У серпні-вересні 2013 року фірма виграла дрібних тендерів на 7,97 млн гривень - виключно в системі "Укртрансгазу".

Реклама:

У серпні 2015 року засновником і директором став київський адвокат Андрій Левковець - власник адвокатського бюро "Юридичний офіс Андрія Левковця "Лігл Едвайзер".

У жовтні того ж року "Харківтрансгаз" замовив компанії ремонт газоперекачувального агрегату за 19,60 млн гривень. Нинішній підряд - найбільший з отриманих нею.

У грудні 2015 року Левковця було призначено державним захисником Генадія Корбана, якого зрештою відпустили з під варти.

Засновником і директором київського "Полімерізолу" записана Дар’я Козій.

Особа з такими ПІБ є київським адвокатом, а в 2010 році була головним спеціалістом-юрисконсультом відділу претензійно-позовної роботи юридичного управління Міністерства вугільної промисловості.

Раніше засновником була Наталія Матохнюк, а керівником - Ігор Григораш. Останній у 2010 році висувався до Хмільницької райради Вінницької області від Партії регіонів.

У січні-грудні 2015 року керівником фірми був Олексій Шевчук. Крім того, свого часу на торгах від "Полімерізолу" був присутній М.В.Цимбал.

Із жовтня 2015 року фірма виграла торгів на 187,65 млн гривень, майже всі - в "Укртрансгазі".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: