"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кабмін запустив сайт про тарифи та субсидії

Вівторок, 30 серпня 2016, 13:47

Кабінет міністрів запустив новий сайт, на якому зібрано інформацію про тарифи, субсидії та комунальні платежі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

"Сьогодні ми запустили сайт, який дає відповіді на найбільш поширені в суспільстві питання: Чому зросли тарифи? Як формується ціна на газ? Для чого потрібні субсидії? Як зменшити комунальні платежі?", - написав Гройсман.

"Наголошую: ніхто не залишиться сам на сам із новими рахунками на газ, тепло, воду та світло. Кожен, хто потребує допомоги у сплаті житлово-комунальних послуг, - її отримає. Уряд подбав, щоб перехід на нові справедливі тарифи на житлово-комунальні послуги був менш відчутним для більшості українців", - зазначив прем’єр.

Реклама:

Гройсман також повідомив, що на сайті є калькулятор комунальних платежів і субсидій.

"Введіть дані власної квартири та тарифи свого міста, і дізнайтеся, скільки у разі оформлення субсидії складатимуть ваші комунальні витрати, а скільки за вас заплатить держава", - пояснив він.

Раніше Кабмін затвердив порядок повернення до бюджету невикористаних залишків коштів за субсидіями на відшкодування оплати послуг централізованого опалення та газо-, енергопостачання для індивідуального опалення з урахуванням збереження частини коштів на рахунках домогосподарств.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!