"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Український стартап Petcube зібрав на Kickstarter 200 тисяч за 15 днів

Середа, 3 серпня 2016, 19:14

Для збору 200 тисяч доларів на Kickstarter українському стартапу Petcube знадобилося 15 днів.

Про це пише Ain.ua.

Два нових пристрої Petcube Bites і Petcube Play, представлені на майданчику підтримали вже 1466 осіб. До кінця збору коштів залишилося ще 30 днів.

У поточній кампанії український стартап збирає гроші на Petcube Play - друге покоління дебютного гаджета Petcube Camera.

Реклама:

Нова версія стала більш компактною, отримала покращений лазер, камеру з роздільною здатністю 1080p HD, чотириразовий зум, запис відео в режимі 24/7 і ряд інших покращень.

Якщо основний продукт Petcube покликаний розважити домашнього улюбленця, то новий гаджет стартапу Petcube Bites повинен його нагодувати. Власник може за допомогою смартфона покликати до пристрою домашнього улюбленця і, натиснувши на кнопку, викинути йому порцію сухого корму. У пристрої також є можливість автоматичного замовлення корму на Amazon.

Це другий вихід стартапу на Kickstarter. Дебютна кампанія пройшла восени 2013 року і зібрала 251,225 тисяч доларів від 1758 осіб. Тоді проект досяг мети в 100 тисяч доларів всього за тиждень.

З огляду на те, що до завершення нинішньої кампанії залишився місяць, то Petcube, ймовірно, легко подолає показники трирічної давності.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!