Нацполіція затримала ще одного підозрюваного у справі "Михайлівського"

Понеділок, 29 серпня 2016, 12:38

Затримано ще одного підозрюваного у розкраданні коштів вкладників банку "Михайлівський".

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко на своїй сторінці в Facebook, пише УНІАН.

"Ще одна гарна новина щодо банку "Михайлівський": вчора встановили місцезнаходження і затримали ще одного учасника злочинної групи, яка вкрала гроші вкладників", - написав він. 

"Добу він вже провів в ізоляторі. Тепер справа за судом, обрати гідний запобіжний захід", - додав Крищенко.

Реклама:

Як відомо, 12 серпня прокуратурою міста Києва було повідомлено про підозру колишньому голові правління у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 та ст. 218-1 КК України.

Як стверджують у прокуратурі, він, зловживаючи своїм службовим становищем, на основі незаконного договору перерахував 870 млн гривень на рахунок підприємства з ознаками фіктивності, що призвело до втрати платоспроможності банку.

Раніше повідомлялося, що слідчі Головного управління національної поліції Києва проводять обшуки у керівників банку "Михайлівський".

23 травня правління Національного банку прийняло рішення про віднесення ПАО "Банк Михайлівський" до категорії неплатоспроможних.

Детальніше про те, що сталося з банком "Михайлівський" можна почитати в матеріалі "Економічної правди".

Станом на ранок 20 липня вкладники неплатоспроможного ПАТ "Банк Михайлівський" у рамках виплати Фондом гарантованої суми відшкодування отримали 335 млн гривень, що становить третину від загальної обсягу запланованих виплат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!