Forbes назвав найбагатших жінок РФ

П'ятниця, 26 серпня 2016, 13:08

Дружина екс-мера Москви  Юрія Лужкова - Олена Батурина - вчетверте поспіль очолила список найбагатших жінок Росії за версією російського видання журналу Forbes.

За даними видання, її статки протягом останніх п'яти років становлять від 1 до 1,2 млрд доларів, пише Російська служба Бі-Бі-Сі.

До топ-10 рейтингу також увійшли екс-дружина Романа Абрамовича Ірина, інтернет-підприємниця Тетяна Бакальчук і тенісистка Марія Шарапова.

Також до рейтингу увійшла дружина першого віце-прем'єра Ігоря Шувалова Ольга, яка є приватним інвестором. Вона посіла 16 сходинку списку зі статками у сумі 125 мільйонів доларів.

Реклама:

"Основа сімейного стану - дохід від його діяльності до переходу на держслужбу. У 2012 році активи передані у сліпий траст на Британських Віргінських островах, а через два роки переведені у Росію. Відомо про участь "трасту Шувалових" в угодах з купівлі активів Романом Абрамовичем і Алішером Усмановим, а також у придбанні Сулейманом Керімовим акцій "Газпрому" незадовго до їх лібералізації", - йдеться у публікації.

Як відомо, Ігор Шувалов відомий співпрацею з представниками української влади,зокрема Віктором Медведчуком, Сергієм Льовочкіним і Валерієм Хорошковським.

У січні і березні 2014 року СБУ двічі приймала і скасовувала рішення про заборону на в'їзд Ігорю Шувалову в Україну і його депортації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!