"Азовзагальмаш" поставить в Іран 3 тисячі вагонів за 100 мільйонів євро

Четвер, 25 серпня 2016, 17:27

Маріупольська компанія "Азовзагальмаш" домовилася з компанією Faez E-Commerce (Іран) про поставку 3 тисяч вагонів і піввагонів загальною вартістю 100 мільйонів євро.

Про це йдеться в повідомленні ради експортерів та інвесторів при Міністерстві закордонних справ, передають Украiнськi Новини.

"За результатами переговорів вітчизняного гіганта машинобудування з іранськими партнерами підписано контракт на поставку в Іран 3 тис вагонів і піввагонів", - йдеться в ньому.

Згідно з повідомленням, це тільки перша угода з постачання продукції ПАТ "Азовзагальмаш" в Іран, оскільки загальна потреба іранських державних компаній "Pars Wagon" і "Wagon Korsa" становить понад 35 тис. вагонів, піввагонів і цистерн.

Реклама:

У повідомленні також йдеться, що загальний потенціал співробітництва "Азовзагальмаш" з іранськими підприємствами становить понад 1 млрд євро.

Нагадаємо, в 2015 році "Азовзагальмаш", згідно з міжнародними стандартами фінансової звітності, збільшив збиток на 30%, або на 768,972 млн гривень до 3,328 млрд гривень.

У 2015 році чистий дохід скоротився на 73,8%, або на 479,535 млн гривень до 170,639 млн гривень.

Публічне акціонерне товариство "Азовзагальмаш" входить до складу групи компаній "Азовмаш", це колишнє оборонне підприємство, що спеціалізується на виробництві автопаливозаправників, залізничних цистерн для перевезення хімічних продуктів, контейнерів для ядерного палива і корпусів бронетанкової техніки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: