У Гонтаревої з’явився новий заступник

Четвер, 25 серпня 2016, 14:46

Національний банк України призначив виконуючим обов'язки заступника голови Романа Борисенка.

Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Як наголошується, з 25 серпня Борисенко призначений  виконувачем обов’язки заступника голови та відповідає за фінансово - адміністративний блок.

"Рішення про призначення на посаду має бути затверджено Радою НБУ, формування якої очікується найближчим часом", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

З серпня 2014 року і до цього часу Борисенко очолював Департамент персоналу Національного банку. З грудня 2014 року по липень 2015 року він входив до складу правління НБУ.

 

Також наголошується, що у рамках подальшої трансформації Національного банку відбулися такі зміни організаційної структури регулятора:

Управління стратегії та реформування банківської системи та Управління процесного менеджменту реорганізовані в Департамент стратегії та реформування і підпорядковані голові НБУ. Цей департамент очолив Михайло Відякін.

Управління європейської інтеграції та міжнародних програм (керівник - Володимир Кучин) увійшло до блоку монетарної стабільності на чолі з чинним заступником голови НБУ Дмитром Сологубом.

Департамент персоналу увійшов до фінансово-адміністративного блоку  (керівник буде визначений за результатами відкритого відбору кандидатів).

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!