"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Гройсман обіцяє збільшити фінансування диппредставництв

Середа, 24 серпня 2016, 15:40

Прем'єр Володимир Гройсман обіцяє збільшити фінансування дипломатичних представництв України за кордоном наступного року.

Про це він заявив на зустрічі з керівниками диппредставництв України за кордоном у середу в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Хочу вас запевнити, що я як прем'єр-міністр України під час планування бюджету на 2017 рік буду відстоювати позицію істотного збільшення фінансування наших дипломатичних представництв за кордоном", - сказав Гройсман.

Він також виступає за створення повноцінних торгових представництв України за кордоном.

Реклама:

"Нарешті настав час - ми повинні повноцінно створити торговельні представництва України за кордоном", - заявив Гройсман.

За його словами, ці торговельні представництва повинні бути ефективними, а "не так, щоб ми просто поставили галочку".

Прем'єр зазначив, що в питанні відкриття торгових представництв України необхідно тісно співпрацювати з Міністерством економічного розвитку і торгівлі.

Гройсман також виступає за посилення кадрового потенціалу уряду.

"Я вважаю, що один з найбільших викликів, які у нас є - це інституційна слабкість", - сказав прем'єр, зазначивши, що це стосується, в тому числі, і самого уряду.

"Нам необхідно повністю міняти діяльність деяких внутрішніх міністерств, посилювати кадровий потенціал", - зазначив Гройсман.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!