Марушевська: Суд щодо незаконних дій Насірова буде 28 вересня

Вівторок, 23 серпня 2016, 18:39

Очільниця одеської митниці Юлія Марушевська заявляє, що керівник ДФС Роман Насіров призначає на посади в області людей без її відома.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.  

"Роман Насіров продовжує свавілля з призначенням людей на Одеську митницю без нашого відома. Провівши незаконний конкурс він сам собі визначив двох начальників постів: одного в Григорівці, другого — в Білгород-Дністровську", - написала вона.

Вона зазначила, що конкурс на посади начальників митних постів, а також створення конкурсних комісій належить до компетенції митниці.

Реклама:

"Суд щодо незаконних дій Романа Насірова призначений на 28 вересня. Крім того, Одеська митниця подає клопотання до суду щодо недопущення призначення переможців незаконного конкурсу на начальників митних постів Одеської області", - написала вона.

"Доб'ємося, щоб конкурс Насірова анулювали і проведемо повноцінний, відкритий конкурс на посади начальників постів з залучення спеціалістів від бізнес-асоціацій та активістів громадських організацій", - додала Марушевська.

Як відомо, 13 липня керівниця Одеської митниці Юлія Марушевська подала два позови до суду на голову Державної фіскальної служба Романа Насірова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: