"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Митниця перевела платежі в державний "Укргазбанк"

Понеділок, 22 серпня 2016, 18:45

Державна фіскальна служба та АБ "Укргазбанк" уклали угоду про співпрацю.

Генеральну угоду підписали голова ДФС Роман Насіров та голова правління "Укргазбанку" Кирило Шевченко, повідомляє прес-служба фіскальної служби.

Як наголошується, документ було підписано на виконання рішення Конкурсної комісії з визначення уповноваженого банку на здійснення розрахунків з державним бюджетом за митними платежами.

"Укргазбанк" запропонував найкращі умови обслуговування, тому було прийнято рішення про співпрацю саме з цим банком. Переконаний, що спільно, у рамках компетенції, ми зможемо створити сприятливі умови роботи для наших клієнтів - платників податків", - наголосив керівник ДФС.

Реклама:

"Відповідно до угоди до кінця вересня планується відкриття відділень при митницях, які надаватимуть весь спектр необхідних фінансових послуг для платників податків. Перше відділення вже відкрито в центральному апараті при ДФС, яке обслуговуватиме новий Центр партнерства, що буде відкрито незабаром", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, у рамках угоди сторони також координуватимуть свою діяльність щодо спільної побудови мережі банківського обслуговування митниць ДФС та забезпечення оперативного механізму проходження митних та інших платежів, контролю за повнотою і своєчасністю зарахування коштів до державного бюджету.

Насіров також подякував керівництву АТ "Райффайзен банк Аваль", який протягом 20 років здійснював обслуговування митних органів по розрахункам за митними платежами, за плідну співпрацю.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: